De geschiedenis van EndWarts

Astrid, de voetverzorgster die genoeg had van wratten en haar eigen behandeling bij wratten ontdekte.

Astrid Agholme, een medische voetverzorgster uit Zweden, kreeg een jaar of twintig geleden een idee dat tot de ontdekking van een nieuwe wrattenbehandeling leidde. Ze nam er een patent op en verkreeg een CE-markering als medisch apparaat. Haar product, EndWarts (voorheen WratX), wordt nu in meerdere Europese landen verkocht.

Wratten zijn voor veel mensen een probleem. Mensen die er last van hebben, kunnen ofwel een kliniek opzoeken, ofwel een middel vinden dat ze zelf kunnen toepassen. Veel voetverzorgers zoals Astrid vinden hardnekkige wratten een zware opgave.

De geschiedenis van EndWarts

Geïnspireerd door een cliënt

Geïnspireerd door één van haar cliënten kwam Astrid op het idee om een ander soort behandeling voor wratten te ontwikkelen. De cliënt had een hardnekkige voetwrat.

Ze kreeg een idee en ontwikkelde haar eigen oplossing. Toen de cliënt terugkwam, probeerde ze haar nieuwe behandeling. Twee weken later begon de wrat te verschrompelen. Na nog enkele behandelingen was de wrat volledig verdwenen en ook nooit meer teruggekomen!

Astrid heeft inmiddels duizenden cliënten behandeld. Ze heeft in haar praktijk met EndWarts naar schatting 60.000 wratten verwijderd.

Veelgestelde vragen over wratten

Heb je een vraag over wratten? Bekijk de veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

WratX heet vanaf nu EndWarts