Wratten behandelen met EndWarts

Je kunt met EndWarts een wrat gemakkelijk behandelen met de dip & stip methode.

EndWarts wordt onmiddellijk in de wrat opgenomen. De oplossing laat geen vlekken op de huid achter en is onzichtbaar. Je kunt bijvoorbeeld direct na het aanbrengen sokken aantrekken of onder de douche stappen.

EndWarts kan gebruikt worden op handen, voeten, ellebogen en knieën

EndWarts kan gebruikt worden voor de behandeling van wratten op handen, voeten, ellebogen en knieën. Zorg ervoor dat er niet teveel vloeistof op het wattenstaafje terecht komt alvorens je de wrat aanstipt. Er is maar een zeer kleine hoeveelheid nodig om het gewenste effect te bereiken. Wees vooral extra voorzichtig met aanstippen op plekken met een dunne huid en op de bovenkant van de hand. Kleine kinderen hebben een zachte, dunne huid. Gebruik zeer weinig vloeistof op wratten bij kinderen. Eén keer dopen in het flesje is voldoende voor een aantal wratten. Als je meer vloeistof op het wattenstaafje hebt dan noodzakelijk, dan kun je dit afvegen met een tissue. Lees de gebruiksaanwijzing bij het gebruik.
> Bekijk hier de 3 stappen voor het gebruik van EndWarts.

Dip & stip methode – slechts één keer per week

Je kunt een wrat eenvoudig met EndWarts behandelen dankzij de dip & stip methode. Je hoeft de wrat slechts één keer per week aan te stippen. EndWarts wordt direct opgenomen in de wrat. De vloeistof laat geen vlekken op de huid achter en is onzichtbaar. Je kunt direct na het aanbrengen bijvoorbeeld je sokken aantrekken of gaan zwemmen. Wrijf de wrat tweemaal gedurende één seconde in met het kwastje dat in de schroefdop zit bevestigd.
Bekijk hier de gebruiksaanwijzing.

Behandeling van een voetwrat of een oude/harde wrat

Als een wrat oud of hard is, week deze dan vóór behandeling gedurende 20–30 minuten in warm water. Haal de huid boven de wrat weg of til deze op. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een pincet. Verwijder de dikke eeltlaag voorzichtig, bij naar binnen groeiende voetwratten.

Download hier de volledige gebruiksaanwijzing.

Let op! EndWarts is een bijtende oplossing. Volg de aanwijzingen over dosering en het aanbrengen nauwkeurig op.

Gebruik EndWarts niet om gezichts- of genitale wratten, waterwratten of andere huidaandoeningen te behandelen. 

Hoe gebruik je EndWarts?

Met EndWarts behandel je een wrat slechts één keer per week totdat deze is verdwenen.

WratX heet vanaf nu EndWarts