Ervaringen

Heb je EndWarts gebruikt om een wrat te verwijderen?

Ervaringen (5)

 ⋅ 03-07-2016
Waardering

Meer dan 15 jaar wratten gehad op mijn beide voeten en van alles al geprobeerd: formule w, ditranol met salicylzuur, salicylzuurzalf, bleomycine injecties, stikstof (wel meer dan 25 keer!!!) wartner enz. Nu via via gehoord over de Wrat X en dat had ik nog niet gebruikt. En dus toch maar geprobeerd. En wat denk je?! Na een paar maanden alle voetwratten verdwenen!!! Ongelofelijk! Super middel!!!


 ⋅ 22-05-2016
Waardering

Ook hier een goede ervaring.
ik ben nu 30 jaar oud en heb mijn hele leven al voetwratten. Van kleine tot hele grote.
De kleine waren altijd snel weer weg maar die ene grote was niet weg te krijgen.
ik heb 1 keer geprobeerd om hem weg te laten snijden daarvoor moest een verdovende spuit onder de wrat gezet worden, die spuiten zetten is nooit gelukt en de pijn voel ik nu nog als ik eraan terugdenk.

Nu inmiddels 5 weken bezig met wratx en het lijkt erop dat ik er nu toch echt bijna vanaf ben. Ik zeg bijna omdat ik nog altijd niet hardop durf te zeggen dat ik echt geen wrat meer heb. Voor mij is dit een wondermiddel!!


Janny ⋅ 23-01-2016
Waardering

Eindelijk ben ik die lelijke en pijnlijke wrat onder m'n voet kwijt!
Heb steeds het eelt eromheen weggeknipt met een nagelknippertje. Je wordt er steeds handiger in! Flink aanstippen soms gaf dit een stekende pijn, maar ik denk meer omdat ik dan iets teveel eelt had verwijderd. Na 8 maanden 1 á 2 keer er week aangestipt is hij nu echt verdwenen. Soms kan ik het niet geloven en zoek ik op de plek waar hij al die jaren zat of ik geen spoortje meer kan ontdekken, maar er is niks meer van te zien.
Super middel!


Alie Bergsma  ⋅ 21-12-2015
Waardering

Sinds 1985 op, eigenlijk in, beide voetzolen een wrat. Niets hielp: wegsnijden, bevriezen en acetylsalicylzuur zalf. Het laatst genoemde zalfje vrat bovendien de gezonde huid weg. Pleisters op je voetzolen bleven niet hechten. Wat een ellende heb ik gehad. Soms kon ik amper lopen, zo'n pijn had ik. Sinds 9 maanden gebruik ik WratX gewoon 1 x per week. Ik kan weer normaal lopen! De voetwratten zijn nu voor 90% foetsie. Een succes, maar je moet je echt houden aan 1 x per week aanstippen! Niet meer dus en zo is het ook heel voordelig in gebruik. Ik gebruik nog steeds het ene flesje!


 ⋅ 13-11-2015
Waardering

Sinds eind augustus begonnen met het aanstippen bij onze dochter van 6 op haar handen. Voor die tijd vanalles geprobeerd van stikstof tot thuja extract. Ik merk tot nu toe niets van de behandeling. De bloemkoolwratjes lijken zelfs wat gegroeid. We blijven stug doorgaan maar heb helaas tot nu toe nog geen succesverhaal. We gaan door tot het flesje leeg is.


Veelgestelde vragen over wratten

Heb je een vraag over wratten? Bekijk de veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

WratX heet vanaf nu EndWarts