Wat is EndWarts (voorheen WratX)?

EndWarts is een effectieve thuisoplossing voor het verwijderen van wratten op handen, voeten, ellebogen en knieën.

EndWarts droogt de wrat in tot aan de wortels. Bij correct gebruik is EndWarts pijnloos en veroorzaakt het geen littekens of infecties. 

Naamsverandering: WratX nu EndWarts

WratX heet nu EndWarts

Per februari 2017 is de naam WratX veranderd in EndWarts. Hiertoe is besloten om de productnaam wereldwijd te uniformiseren. De ingredienten, inhoud en prijs blijven ongewijzigd. 

Effectieve wratbehandeling

EndWarts: effectieve wratbehandeling

EndWarts kan gebruikt worden op een dunne huid en is daardoor ook geschikt voor kleine kinderen. Voor de behandeling bij kinderen, volg de instructies nauwlettend. Ook kunnen er meerdere wratten tegelijk met EndWarts worden aangestipt. EndWarts mag ook gebruikt worden door diabetici, zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Mensen met diabetes mogen EndWarts alleen gebruiken op gezonde huid (onbeschadigd en niet door diabetes aangetast) en dienen extra voorzichtig te zijn. Raadpleeg bij problemen altijd je arts/verpleegkundige of diabetes pedicure.

EndWarts bevat mierenzuur. Tijdens verschillende klinische studies is aangetoond dat mierenzuur zeer effectief tegen wratten is. In een studie waarbij mierenzuur is gebruikt, bleek dat 9 van de 10 wratten binnen 12 behandelingen weg waren. Gemiddeld waren er 4-5 behandelingen nodig.

>Lees hier meer over de behandeling van wratten met EndWarts.

Gemakkelijk in gebruik – slechts één keer per week aanstippen

Je kunt een wrat met EndWarts behandelen dankzij de dip & stip methode. Je hoeft de wrat slechts één keer per week aan te stippen. EndWarts wordt direct opgenomen in de wrat. De vloeistof laat geen vlekken op de huid achter en is onzichtbaar. Je kunt direct na het aanbrengen bijvoorbeeld je sokken aantrekken of gaan zwemmen. Wrijf de wrat tweemaal gedurende één seconde in met het kwastje dat in de schroefdop zit bevestigd.
> Lees hier meer over de behandeling van wratten met EndWarts.

Hoe gebruik je EndWarts?

Met EndWarts behandel je een wrat slechts één keer per week totdat deze is verdwenen.

WratX heet vanaf nu EndWarts